Thuis ProductenDe Machine van de twee Broodjesmolen

multifunctionele Vlakke de Walserij van 14.4-8 mm/moly-B van de Walsen van metaalmolen Machines

De goede diensten en de efficiënte werken, zou ik aan samenwerking met hen houden van, is het mijn beste ogen in China.

—— Raymond

Uw goederen zijn prefect in kwaliteit die met die van andere fabrikanten wordt vergeleken.

—— M. Anil

Ik ben online Chatten Nu

multifunctionele Vlakke de Walserij van 14.4-8 mm/moly-B van de Walsen van metaalmolen Machines

14.4-8 mm Multifunctional Flat Rolling Mill / Moly-B Metal Rolling Mill Machinery
14.4-8 mm Multifunctional Flat Rolling Mill / Moly-B Metal Rolling Mill Machinery 14.4-8 mm Multifunctional Flat Rolling Mill / Moly-B Metal Rolling Mill Machinery 14.4-8 mm Multifunctional Flat Rolling Mill / Moly-B Metal Rolling Mill Machinery

Grote Afbeelding :  multifunctionele Vlakke de Walserij van 14.4-8 mm/moly-B van de Walsen van metaalmolen Machines

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: EV
Modelnummer: Jc-RM248 (Ф14.4-Ф8) - 8P-2H
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Verpakking Details: standrad de uitvoerverpakking
Levertijd: 120Days
Levering vermogen: 1set per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Koper of Koperlegering kleur: Optionele
het rollen grootte: 20mm8mm Levertijd: 120Days
macht: 180KW Grootte voor machine: 12000*6000*2300mm
Capaciteit: 2.5ton/hour Snelheid: 1.6m/s
Gewicht: 20TON
Hoog licht:

Tweewalsmolen

,

2 broodjesmolen

multifunctionele Vlakke de Walserij van 14.4-8 mm/moly-B van de Walsen van metaalmolen Machines

 

Eigenschap

 

1. Het belangrijkste ding van geestelijke procesambacht vormt systeemtechnologie. Het speelt een meer en meer opmerkelijke rol in modern vervaardigingsproces, bij het heden, gebruikt de rollende machine gewoonlijk grote motor of reusachtig en omvangrijk meertrappig mechanisch transmissiemechanisme. Het mechanisme hangt van staand vistuig en riem voor transmissie af en beperkt de snelheid van het rollen voor proceseenheid en transmissiemechanisme. Dit systeem kan enig materiaal slechts maken. Bijvoorbeeld, kan de molen van de koperstaaf aluminium geen staaf rollen. De verschillende speciale machine van de sectiebehoefte om te maken, systeem voorstellen kan geen speciale bondgenootmachine verwerken etc., ondertussen, grote transmissiegevallen drijft sommige kaders om te werken maar de bovenmatige stroom zal meer middelen verspillen. Het transmissiesysteem in gevallen zal aan schuring wanneer het lengtijd om, in het proces heeft te werken gebeuren, kan het sommige problemen voor instabiliteit hebben, trekken om productkwaliteit duwen en te beïnvloeden. Bovendien, het procesapparaat en het mechanisme plaatsen niet redelijk. Het kan arbeider heel wat tijd nemen en verhogen diffculties om de rol te veranderen. Wij moeten hervormen en beschikbaar vernieuwen materiaal omdat het niet aan de eisen van de modemonderneming, van het marktonderzoek en de vraag zal voldoen, hebben wij deze praktische application.in-orde niet hebben om de vraag van markt te ontmoeten, moeten wij een geestelijk machinesysteem met multifunctionele en kleine dwarsdoorsnede ontwikkelen.

 

2. De machine door ons wordt ontworpen is elke die tribune door afzonderlijke frequentiemotor of servomotor wordt gedreven, zodat is elke tribune nog synchronisatie na het veranderen van de rollende pas van en de omwentelingssnelheid die. De procesrol kan de pas veranderen, en elke omwentelingssnelheid kan op aanraking screen.thus, onder het gebouw van de sterkte van de vergaderingstribune worden geplaatst, kan de twee-rol koudwalserij verschillende grootte van koperstaaf rollen. Verschillend materiaal ook. Als 17mm8mm, of 14.48mm, of 12.56.8mm of 84mm. Zijn zelfde zoals Duitsland.

 

3. Onze machine met geavanceerd ontwerpconcept. Ontworpen de machine keurt geavanceerde technologie en hoogte goed - kwaliteitsmateriaal, het ontwerp van de de plaatverschijning van West-Duitsland, hoog rendement dan gelijkaardige producten; De tribunemolen is mooie, efficiënte, duurzame macht.

 

 

De eenheid wordt gebruikt voor koperstaaf het koude rollen. Door het koude rollen, kan het mechanische gedrag worden opgeheven en de tekorten van afgietsel kunnen ook omhoog worden gehaald. De producerende capaciteit is 2.5ton/uur wanneer broodje van Φ14.4mm aan Φ8mm.

   Het mechanische ontwerp gebruikt geavanceerde ambachten en de materialen van uitstekende kwaliteit, zoals rol; de verschijning van de machine keurt Duits ontwerp goed, dat hogere het werkefficiency dan andere gelijkaardige producten heeft; De elektrodelen assembleren de ingevoerde delen van Japan, die veilige en betrouwbare prestaties, hoge technologische inhoud hebben; het gehele productieproces wordt door kleurentouch screen met duidelijke, gemakkelijke en hoge automatisme gegevens gecontroleerd die tonen werken. 2 is de hoge walserij van de het koperstaaf van het beweging veroorzakende machtskader mooi, efficiënt en duurzaam.

 

Hoofdparameter

 

Nr. punt Parameter
1 Model: De koudwalserij van de koperstaaf, koperlegering het koude rollen miljoen. Andere koudwalserij van de metaalstaaf, ander legerings koudwalserij, koper/aluminium ononderbroken afgietsel en het rollen enz.
2 Inputdia Ф55mm, Ф35mm, Ф25mm, Ф20mm, Ф17mm, Ф16mm, Ф14.4mm, Ф12.5mm, Ф8mm enz.
3 Outputdia Ф20mm, Ф18mm, Ф17mm, Ф8mm, Ф6mm, Ф5mm, Ф4mm, Ф3 mm enz.
4 Afzetstaaf uit rondheid Neen meer dan 0.2mm na het rollen, of nauwkeuriger
5 Rolling pas eisen van 2-16 of als elke klant
6 Rolling snelheid Maximum 3M/s voor het ononderbroken rollen, Maximum 5M/s voor het onderbroken rollen.
7 Pasprogramma ellips-rond gatentype systeem of driehoekig - rond typesysteem
8 het totaal breidt compressieverhouding uit eisen van 2-10, of als elke klant
9 elke verhouding van de pascompressie 1.15~1.4 (het gatentype kan veranderen)
10 Totale macht 100kw~500kw
11 Lopende wijze Elke snelheid van de kader afzonderlijke die transmissie door frequentie wordt gecontroleerd of servo AC
12 Verrichtingswijze PLC de controle, touch screenvertoning, kan aan de controle of het voorzien van een netwerk van DCS verbeteren
13 type 2 hoge horizontale verticaal of hoge positief driehoek-omgekeerde driehoek 3
14 nominale roldia Ф200mm (dubbel-groef/multi-groef), Ф248mm (dubbel-groef/multi-groef), Ф264mm, Ф300mm, Ф370mm, Ф400mm enz.
15 Nr van kader 2-16 of meer
16 Hoofdmotor 11kw-110kw AC frequentiemotor of de servomotor van AV voor elk
17 rolmateriaal andere ingevoerd materiële enz.
18 walserijgrootte

een volledige productielijn: lengte 18m *width 6 m*height 2.5m

Hoofdmachine: lengte 7.6m*width 2.3m *height 2m

19 hoogte van centrum hoogte van grond 1230mm

 

multifunctionele Vlakke de Walserij van 14.4-8 mm/moly-B van de Walsen van metaalmolen Machines 0

Contactgegevens
SHANGHAI E&V IMPORT AND EXPORT CO.,LTD

Contactpersoon: Cherry

Tel.: +8613957382707

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)