Thuis

SHANGHAI E&V IMPORT AND EXPORT CO.,LTD Fabrieksreis

De goede diensten en de efficiënte werken, zou ik aan samenwerking met hen houden van, is het mijn beste ogen in China.

—— Raymond

Uw goederen zijn prefect in kwaliteit die met die van andere fabrikanten wordt vergeleken.

—— M. Anil

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band
  Shanghai Congkang Imp & Exp Co, Ltd is gespecialiseerd in de handel in mechanische apparatuur voor de komende jaren. Professionele technische diensten en het omgaan met het importeren en exporteren diensten zijn onze belangrijkste business. Onze groep zijn inclusief werktuigbouwkundigen en handel talenten. Meer passie, geduld en kennis maken ons meer vooruitgang te krijgen. Al onze machines zijn ontworpen door de eigen ingenieurs en productie wordt aangeboden door verwante ondernemingen samenwerking. Technisch personeel houden zich bezig met het onderzoeken, ontwikkelen en produceren van koper verwerkingsfaciliteiten voor meer dan 16 jaar. Een groot deel van de ervaring maakt hen hebben meer prestaties. Ook hebben we nu krijgen veel design patenten vanwege begrip innovatie. Om een ​​hoge kwaliteit en de efficiëntie van de super-apparatuur leveren, maken we grote inspanningen leveren om de Chinese markt te begrijpen en koos voor een uitstekende bedrijven samenwerking. Deze bedrijven zijn afkomstig uit Jiaxing, Suzhou, Zhangjiagang, Changzhou, Shanghai en ga zo maar door. In combinatie met de technologie en productie, vertrouwen we de meest professionele en voordelige machines kunnen veroorloven om klanten van over de hele wereld. We kijken uit naar een betere toekomst en zullen we samen opgroeien.
  Foto Voor Factory
  Foto Voor Working
 • R & D

  het ontwerp voor al mijn wil door onszelf, mijn engineer doen deze machine meer dan 16 jaar, en wij hebben vele patenten als volgt:

  creatieve geest deze belangrijkste in mijn bedrijf, zullen we meer van tevoren doen voor onze machine in de toekomst !!!!

Contactgegevens
SHANGHAI E&V IMPORT AND EXPORT CO.,LTD

Contactpersoon: Miss. Cherry

Tel.: 86-18857323307

Fax: 86-573-83679836

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)